Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Projektová dokumentácia RD- SIM10

Ulica: Štúrova
Obec: Partizánske
Okres: Partizánske
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
3 950 €

Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme Vám nízkoenergetický a ekonomický výhodný  rodinný dom ,,SIM 10,, aj so všetkými povoleniami. Zabezpečíme za Vás vybavenie povolení , postavíme základovú dosku a zrealizujeme uzavretú hrubú stavbu – steny so zateplením, strechu, okná, vchodové dvere, bleskozvod, dažďové zvody, elektro a vodoinštalácie, vykurovanie a ohrev TUV. Pripravíme vám dom na kľúč. 

Projekt rodinného domu SIM 10 je prakticky riešený.  Dom  je projektovaný ako jednopodlažný nepodpivničený objekt. Prestrešenie je riešené nepochôdznou plochou strechou. Pôdorys domov má nepravidelný  obdĺžnikový tvar. Dispozícia  je rozdelená do obytných zón, na ktoré vplývala aj orientácia voči svetovým stranám. Úroveň Nadzemného podlažia je o 0,5m vyššie od úrovne verejného chodníka. Správnym umiestením objektu  na pozemku  bude zabezpečené celodenné presvetlenie stavby prirodzeným osvetlením.

Možnosťou je prestrešenie aj šikmou strechou . Na výstavbu je potrebné vlastniť pozemok a výstavbu je možné zrealizovať v časovom horizonte 3 - 6 mesiacov. Je možné sa rozhodnúť pre štyri cenové varianty ako aj upraviť podľa vlastných požiadaviek.

NA KOLAUDÁCIU – 125.000 € (Uzavretá hrubá stavba, steny, strecha, bleskozvod, zvody, okná, vchodové dvere, vodoinštalácia s ohrevom TUV, vykurovanie, elektroinštalácia s rozvádzačom)

NA BÝVANIE – 145. 000 € ( Zateplenie stavby 150 EPS , všetky vnútorné rozvody, omietky, spevnené plochy a povrchy)

BEZ STAROSTÍ - 185.990 € (+ Kúpeľňa a WC, Interiérové dvere a podlahy, Osvetlenie)

NA KĽÚČ - 250.000 € (+ Fotovoltaika 10KW, Rekuperácia, Kuchyňa, Spotrebiče, Elektromerná skriňa, Vodomerná šachta, Žumpa, Exteriérové žalúzie, Krbové kachle do 7W,. )

V cenovej kaluklácii nejej cena bazénu a  garáže. 

V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktuje.
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
600 m2
Úžitková plocha:
120.95 m2
Zastavaná plocha:
146 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Energetická náročnosť budovy:
Energetický ekonomický
Terasa:
áno
Špajza:
áno
Celková plocha:
115.52 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno
Telefón:
áno
Internet:
áno
Satelit:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Maklér

Ing. arch. Miloslav Šimánek

maklér

Česky Slovensky English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti